top of page

3-4 | WINTERSTALLING

VOOR MEDITERRANE BOMEN EN PLANTEN

Winterbescherming in de serres van palm3-4you

20231112_151422.jpg
20231112_151446.jpg

Winterstalling​

De meeste terrasplanten, kuipplanten en exoten vragen in de winter wat extra aandacht. Ze vereisen een lichtrijke vorstvrije plek en een beperkte watergift. Niet elke plantenliefhebber beschikt over zo’n plek om zijn geliefde plant te laten overwinteren. Maar daarmee kunnen we je helpen! Van oktober tem mei helpen we jouw planten de winter door. We beschikken over een lichtrijke, vorstvrije serre en we voorzien ook aangepaste watergift en bemesting. Verder voorzien we eventuele onderhoud/snoei en ziektebestrijding. De planten kunnen bij ons geleverd worden door de klant zelf of wij kunnen helpen voor het ophalen en terug brengen van jouw planten tegen een afgesproken vergoeding.

All-in pakket​

Een plekje in onze serres komt op 8 euro/m2 per maand. De nodige plaats wordt bepaald volgens de totale doorsnede van een plant, zodat deze genoeg ruimte heeft. Bij meerdere planten wordt er rekening gehouden met voldoende ruimte zodat elke plant in het voorjaar plaats heeft om te groeien en de nodige verzorging te krijgen. In deze prijs zit volgende inbegrepen:

  • Watergift

  • Bemesting indien nodig

  • Onderhoud/snoei

  • Bestrijding van ziekten en plagen

Zodra we de nodige afmeting kennen, krijg je de factuur voor de gehele periode + de eventuele transportkosten (heen en terug). Indien de plant in slechte conditie/ziekte of plaag toe komt zal de behandeling een extra kost met zich meebrengen, dit zal voor de behandeling gecommuniceerd worden.
Beplanting die die dusdanig slecht in conditie zijn mogen geweigerd worden.

Extra's​

Verder kun je bij ons terecht voor het verpotten van je geliefde plant of boom, of kan deze een intensieve snoei krijgen op vraag van de klant. Of we kunnen je plant of boom uit zijn pot halen en het aarde vernieuwen.

bottom of page