top of page

3-4 | ONS VERHAAL

EXCLUSIEVE MEDITERRANE PLANTEN & BOMEN

Palmbomen en olijfbomen in elk formaat

1.OnsVerhaal.jpg

Vakantie in eigen tuin​

Met meer dan een decennium aan expertise in tuin- en grondwerken, groeide bij ons het verlangen om een vakantiesfeer in eigen tuin te brengen. De inspiratie vonden we in de betoverende zuiderse planten en oude, exclusieve olijfbomen die ons een instant vakantiegevoel gaven. Na uitgebreid onderzoek en talrijke bezoeken aan Spaanse plantages, was onze missie duidelijk: deze mediterrane pracht naar de Benelux brengen. We selecteerden zorgvuldig zuiderse (olijf)bomen die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook bestand tegen ons klimaat, zodat ze het hele jaar door een serene vakantieoase in uw tuin creëren.  

 

Vanaf de oprichting van ons tuinaannemersbedrijf hebben mediterrane planten onze passie aangewakkerd. Gezien de toenemende vraag naar een 'vakantiegevoel in eigen tuin', hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve olijf- en palmbomen. Onze reis in deze niche heeft ons gebracht tot een punt waar we jouw bomen zelf zorgvuldig selecteren en in volle vrachten importeren naar België. Dit stelt je in staat om uit een groot aanbod van bomen te kiezen, rechtstreeks bij ons bedrijf.

Het persoonlijk ervaren en aanraken van deze levende kunstwerken biedt een unieke ervaring, een extra dimensie in de keuze van jouw boom, we nodigen je daarom uit om zeker een kijkje te komen nemen.

​We streven ernaar om een divers aanbod te behouden, zodat we voor jou de perfecte, direct leverbare boom beschikbaar hebben.

Je hebt de optie om bomen direct bij ons op te halen, of wij kunnen zorgen voor levering en plaatsing bij jou thuis in de tuin. Daarnaast bieden wij onze eigen, zorgvuldig samengestelde bodemsubstraat en meststoffen aan – alles om jouw mediterrane bomen in optimale conditie te houden.

 

Palm3-4you is inmiddels dé specialist in de sector van mediterrane bomen en planten, met een bijzondere focus op exclusieve olijfbomen en palmbomen. Ons aanbod bestaat uit een met zorg samengestelde collectie van deze schitterende bomen, ideaal om jouw tuin te verrijken met mediterrane elegantie.

bottom of page